Tel: +36 45 706-008

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése

MFP-OJF/2020.

4 694 390 Ft.

Beregdaróc Község Önkormányzata

 

Beregdaróc Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése MFP-OJF/2020. kódszámú pályázati kiírás keretében 4.694.390 Ft.- összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében az önkormányzat tulajdonát képező 4934. Beregdaróc, Szabadság út 75 szám alatti 147 hrsz- ú ingatlanon közterületi játszótér kialakításár került sor.

A játszótér a település középpontjában jól megközelíthető központi helyen épült meg. A projekt keretében az alábbi játszótéri eszközök megvásárlására és telepítésére került sor:

lengőgerenda, fém 6szög mászóka, fém kétüléses hinta, fém állványos fészekhinta, Koppány duplavár mászókával

A Magyar Falu Program keretében megvalósult fejlesztés nagy mértékben hozzájárult a településen élő gyermekek biztonságos helyen történő szórakozásához, aktív mozgásához. A projekt keretében a közterületi játszótér megvalósult. Továbbá szintén a pályázat keretein belül az Önállóan nem támogatható tevékenységek is megvalósításra kerültek , mint a pályázati dokumentáció összeállítása, a projektmenedzsmenti feladat ellátása illetve a tájékoztatás nyilvánosság biztosítása a Magyar Falu Program Arculati Kézikönyvében foglaltaknak megfelelően.